Arrendador

Llogar el teu habitatge no és un viatge en solitari acompanyar-te és el nostre compromís amb tu

Què fem per llogar el teu habitatge?

Llogar el teu habitatge és un procés que comença amb la primera conversa amb tu i no s’acaba amb la signatura del contracte amb el llogater, sinó que el nostre compromís va molt més enllà. Per llogar i administrar un habitatge cal fer amb molta cura tota una sèrie d’accions del principi al final del procés. T’expliquem què fem a FINQUES RAMBLES per llogar i administrar el teu habitatge:

1.

El valorem

Visitem el teu habitatge per analitzar-ne les característiques, l’estat, l’orientació, la situació i l’entorn. També fem un estudi de mercat en què tenim en compte preus i dades reals d’habitatges llogats similars al teu. Aquest primer pas és clau per establir una estratègia: volem llogar al màxim preu possible i en el mínim temps.

2.

El destaquem

El teu habitatge no és per a nosaltres un habitatge més. A l’hora d’anunciar-lo, el diferenciem presentant-lo com un petit món on viure i ser feliç. Realitzem un reportatge de fotografia i un tour virtual per acompanyar l’anunci, a més de descripcions minucioses dels espais. Volem que ens expliquis com és l’experiència de viure al teu habitatge i que ens mostris especialment els avantatges per poder identificar correctament el perfil dels llogaters potencials.

3.

En fem la màxima difusió a tot arreu, per tots els canals

. Internet és avui el lloc on els llogaters potencials busquen primer. Publicarem l’anunci del teu habitatge als principals portals immobiliaris d’àmbit nacional, al nostre potent web i a les xarxes socials. I l’anunciarem offline, naturalment, perquè els llogaters també surten al carrer. Les publicacions locals, les revistes gratuïtes, i el rètol exterior que col·locarem, si vols, en el teu habitatge: totes aquestes eines les posarem al teu abast per garantir que qui busqui un habitatge trobi el teu.

4.

Analitzem minuciosament els candidats

Saber que cobraràs és una de les teves màximes preocupacions. Per això estudiem la solvència i la formalitat dels llogaters potencials abans de recomanar-te’ls. Amb tota la informació damunt de la taula, t’acompanyem a l’hora de llogar el teu habitatge. Junts prendrem la millor decisió. A més, si ens cal, tenim la possibilitat de reforçar la garantia de cobrament amb una assegurança específica.

5.

Ens ocupem dels tràmits jurídics i administratius

Tu vols llogar el teu habitatge, no perdre’t en un bosc de paperassa. En l’inici del procés, durant i després, t’assessorem en els temes legals i ens ocupem per tu de tots els tràmits: certificats, cèdula d’habitabilitat, fiances, liquidació d’impostos, assegurances, subministraments… Tot, és clar, mantenint-te sempre informat. A més, perquè tinguis la màxima garantia jurídica, som molt curosos amb el contracte. Amb el temps i l’experiència hem perfeccionat un contracte de lloguer que, a més de permetre’ns adaptar-lo a les teves necessitats, ens dóna un resultat excel·lent en cas que sorgeixi qualsevol mena de discrepància o imprevist amb el llogater. El compliment de la normativa i la teva seguretat jurídica són per a nosaltres dues màximes irrenunciables.

6.

Administrem el lloguer

Un cop hem trobat el llogater adequat, formalitzat el contracte i realitzat tots els tràmits administratius, cal gestionar el lloguer amb criteris professionals. A FINQUES RAMBLES som conscients del valor del teu habitatge com a bé d’inversió i estalvi, i sovint també com a llegat familiar. L’objectiu és que mantingui i, si pot ser, que augmenti el seu valor, i que alhora et produeixi el màxim rendiment. Ens ocupem per tu de manera eficaç de gestionar, cobrar i actualitzar les rendes, tenir al dia les obligacions que gravin la finca, mantenir un control estricte dels cobraments i pagaments, revisar els venciments dels contractes, gestionar les renúncies, entregues de claus i la revisió de l’immoble per tornar-lo a posar en lloguer el més aviat possible.

7.

Sistema de gestió online

Hem implantat un nou programa de gestió més eficient on cada propietari pot accedir a la seva àrea personal on pot consultar en tot moment tota la documentació relacionada amb el seu immoble (rebuts, factures, liquidacions, etc.), així com veure en quin punt es troba en cada moment qualsevol incidència o gestió.

8.

Estem al teu costat fins al final del procés de lloguer i administració

T’acompanyem durant la negociació, la formalització del contracte i l’administració del lloguer del teu habitatge perquè tot vagi tal com ha d’anar. Treballem per tu, tenim en compte els teus desitjos i les teves necessitats, i t’escoltem i t’ajudem en tot moment. Per llogar el teu habitatge necessitem el teu compromís i la teva col·laboració activa. Simplement, és una cosa que no podem fer sense comptar amb tu.

Què has de fer tú?

Et demanem la teva confiança en el nostre criteri professional. Prepara tota la documentació que et sol·liciti el teu assessor com més aviat millor, facilita al màxim les visites dels llogueters potencials i procura que el teu habitatge estigui sempre impecable. Finalment: si creus que hi ha alguna cosa que no fem bé, digue’ns-ho.