Venedor

Vendre el teu habitatge no és un viatge en solitari, acompanyar-te és el nostre compromís amb tu

Què fem per vendre el teu habitatge?

Vendre el teu habitatge és un procés que comença amb la primera conversa amb tu i acaba quan signem l’escriptura de compravenda davant de notari. Per vendre un habitatge cal fer amb molta cura tota una sèrie d’accions del principi al final del procés. T’expliquem què fem a FINQUES RAMBLES per vendre el teu habitatge:

1.

El valorem

Visitem el teu habitatge per analitzar-ne les característiques, l’estat, l’orientació, la situació i l’entorn. També fem un estudi de mercat en què tenim en compte preus i dades reals d’habitatges venuts similars al teu. Aquest primer pas és clau per establir una estratègia de venda: volem vendre al màxim preu possible i en el mínim temps.

2.

El destaquem

El teu habitatge no és per a nosaltres un habitatge més. A l’hora d’anunciar-lo, el diferenciem presentant-lo com un petit món on viure i ser feliç. Realitzem un reportatge professional de fotografia i un tour virtual per acompanyar l’anunci, a més de descripcions minucioses dels espais. Volem que ens expliquis com és l’experiència de viure al teu habitatge i que ens mostris especialment els avantatges per poder identificar correctament el perfil dels compradors potencials.

3.

Elaborem un pla de màrqueting

Dissenyem expressament per a tu un pla amb accions online i offline per vendre el teu habitatge, i ens comprometem amb tu a dur-les a terme. A FINQUES RAMBLES contínuament invertim esforços i recursos a actualitzar-nos tecnològicament, i també a millorar les nostres tècniques comercials i incorporar-ne de noves. Estar al dia ens fa aconseguir els objectius que ens marquem. 

4.

En fem la màxima difusió a tot arreu, per tots els canals

Internet és avui el lloc on els compradors potencials busquen primer. Publicarem l’anunci del teu habitatge als principals portals immobiliaris d’àmbit nacional, al nostre potent web i a les xarxes socials. I l’anunciarem offline, naturalment, perquè els compradors també surten al carrer. Les publicacions locals, les revistes gratuïtes, la bustiada de flyers per la zona, el nostre aparador de pantalles led i el rètol exterior que col·locarem, si vols, en el teu habitatge: totes aquestes eines les posarem al teu abast per garantir que qui busqui un habitatge trobi el teu.

5.

Tenim la informació actualitzada permanentment

Gran part del nostre èxit es basa en l’àmplia cartera de clients compradors de què disposem. Mantenir-la constantment actualitzada és un altre aspecte clau que no descuidem en absolut. El teu assessor, amb l’ajut de tot l’equip comercial, creua periòdicament les dades del teu habitatge amb la nostra base de compradors potencials amb l’objectiu de vendre’l en el mínim temps possible.

6.

Col·laborem en xarxa amb altres agències immobiliàries

La suma d’esforços multiplica els resultats. A FINQUES RAMBLES formem part d’associacions nacionals que ens aporten innovació tecnològica i formació continuada. El contacte diari amb companys de zones diverses ens ajuda a créixer com a empresa, i també, individualment, com a professionals i com a persones. A més, les associacions locals ens permeten ser més eficients. Tot això no et suposarà cap cost addicional.

7.

Et mantenim informat sobre el procés de venda

El nostre client ets tu, i per això estem en contacte permanentment. Perquè estiguis al dia de totes les gestions que realitzem per vendre el teu habitatge, el teu assessor i tu mantindreu reunions periòdiques per revisar les accions realitzades i els resultats obtinguts. La informació actualitzada i el nostre acompanyament et permetran prendre sempre la millor decisió.

8.

Ens ocupem dels tràmits jurídics i administratius

Tu vols vendre el teu habitatge, no perdre’t en un bosc de paperassa. En l’inici del procés, durant i després, t’assessorem en els temes legals i ens ocupem per tu de tots els tràmits: certificats, cèdula d’habitabilitat, liquidació d’impostos, subministraments… Tot, és clar, mantenint-te sempre informat. El compliment de la normativa i la teva seguretat jurídica són per a nosaltres dues màximes irrenunciables.

9.

Estem al teu costat fins al final del procés de venda

T’acompanyem durant la negociació i la formalització de la venda del teu habitatge perquè tot vagi tal com ha d’anar. Treballem per tu, tenim en compte els teus desitjos i les teves necessitats, i t’escoltem i t’ajudem en tot moment. Per vendre el teu habitatge necessitem el teu compromís i la teva col·laboració activa. Simplement, és una cosa que no podem fer sense comptar amb tu.

Loading document …
Descarregar
Pàgina
de
Cargando página

Què has de fer tú?

Et demanem la teva confiança en el nostre criteri professional. Prepara tota la documentació que et sol·liciti el teu assessor com més aviat millor, facilita al màxim les visites dels compradors potencials i procura que el teu habitatge estigui sempre impecable. Finalment: si creus que hi ha alguna cosa que no fem bé, digue’ns-ho.