La teva immobiliària de referència a l'Anoia

Artesanies de tardor: Crea els teus propis adorns per a la llar

Les artesanies de tardor són una manera encantadora i creativa de donar-li un toc personal i acollidor a casa teva durant aquesta temporada. Amb l’arribada de la tardor, us podeu inspirar en la natura i en els colors càlids per crear adorns únics que reflecteixin l’esperit de l’època. A Finques Rambles t’oferim algunes idees per crear els teus propis adorns de tardor.

 

Corones de fulles i branques

Utilitza fulles seques, branques i altres materials naturals per crear belles corones de tardor. Pots armar una corona amb filferro i cola calenta, i després decorar-la amb fulles de colors, pinyes o fins i tot mini carabasses.

Centres de taula naturals

Recol·lecta fulles, pinyes, branques i baies per crear centres de taula rústics i tardorals. Col·loca’ls en gerros de vidre o cistelles de vímet per donar un toc natural i elegant a la teva taula.

Espelmes decorades

Decora espelmes blanques o de colors suaus amb fulles seques o cintes de jute. Simplement, embolica les espelmes amb els elements decoratius i usa-les com a adorns per a taules o lleixes.

Garlandes de fulles

Uneix fulles seques amb fil o corda per crear garlandes que pots penjar a les parets, les finestres o la xemeneia. Pots combinar diferents mides i colors de fulles per a un efecte visual cridaner.

Carabasses pintades

En lloc de tallar carabasses, pinta-les amb dissenys tardorencs. Pots crear patrons geomètrics, dibuixos de fulles o simplement pintar-les de colors càlids com ara taronja, groc i daurat.

Quadres de fulles premsades

Recull fulls de diferents colors i formes, pressiona-les entre pàgines de llibres durant uns dies i després fes-les servir per crear quadres. Enganxa els fulls en paper o cartó i emmarca les creacions.

Estovalles i posagots fets a mà

Utilitza teles amb patrons de tardor per crear estovalles individuals i posagots. Pots cosir o enganxar les vores per donar-los un acabat net i personalitzat.

Adorns de feltre

El feltre és un material versàtil per crear adorns de tardor. Pots tallar formes de fulles, carabasses, pomes i més, i després cosir o enganxar els detalls als adorns.

Garlandes de llums tardorals

Combina llums amb fulles seques o petites carabasses per crear garlandes lluminoses i atmosfèriques que pots penjar a les zones d’estar o al voltant de les finestres.

 

Crear les teves pròpies artesanies de tardor aporta un toc únic i personalitzat a la decoració de casa teva. A més d’embellir els teus espais, aquestes artesanies et brinden l’oportunitat de connectar-te amb la natura i expressar la teva creativitat i són una forma encantadora de donar la benvinguda a la temporada i gaudir de la seva bellesa a l’interior de casa teva.

Comparar listados

Comparar