Qui som

Fundada el 1975 a la rambla Nova, som una empresa immobiliària de referència a Igualada. Les nostres activitats principals són l'assessorament en la compra, venda i lloguer d'immobles, i l'administració de finques i actius immobiliaris. El nostre objectiu és acompanyar els clients durant tot el procés de compra, venda o lloguer del seu immoble. Actuem en l'àmbit d'Igualada i la comarca de l'Anoia. Des de fa uns anys el mercat immobiliari ha canviat, i ara té poc a veure amb el que era abans. Conscients d'això, hem fet un pas endavant decidit per adaptar-nos a aquest nou marc: hem ampliat les nostres oficines, i els nostres recursos humans amb persones capaces i en formació permanent. També invertim esforços i recursos a mantenir-nos actualitzats tecnològicament i a millorar les nostres habilitats comercials. Avui duu l'empresa la segona generació familiar, amb Jordi Marcè i Marta Calzada, tots dos agents de la propietat immobiliària amb més de vint anys d'experiència, al capdavant d'un equip de professionals compromesos i motivats, que acompanyem els clients amb un tracte proper i personalitzat i els ajudem a satisfer les seves necessitats.

Marta Calzada Pagès

Directora General

Marta Calzada Pagès

Directora General

Sóc la Marta, vaig arribar al món immobiliari per casualitat. Ara, després de 24 anys, m'apassiona com el primer dia. Ajudar a les persones i liderar l'equip és la meva funció. Sóc Agent de la Propietat Immobiliària i Postgrau en estudis immobiliaris per la Universitat Ramon Llull. Crec que l'èxit d'una empresa és el seu equip, per això em sento molt orgullosa d'aquest gran equip que tenim. M'agrada el cinema, llegir, el futbol, fer excursions a la muntanya i a la platja, practico running i marxa nòrdica. El que més m'agrada és compartir la vida amb les persones a qui més estimo. Crec que les vivències són el més important a la vida. Estic a la teva disposició per tot el que necessitis. 

Jordi Marcè Termes

Director de projectes

Jordi Marcè Termes

Director de projectes

Sóc el Jordi i em vaig formar en Direcció d’Empreses i Màrqueting, especialitzat en Gestió Immobiliària i Urbanisme. Sóc un apassionat de la innovació i el treball en equip i, sobretot, de la bona conversa al voltant d’una taula en bona companyia. M’encanta conduir el meu cotxe clàssic, un vell somni complert.

Josep Marcè Calzada

Dept. d'administracions

Josep Marcè Calzada

Dept. d'administracions
Em dic Josep, i sóc estudiant d´administració i finances. Actualment compagino els estudis amb la feina i a Finques Rambles desenvolupo diferents tasques al departament d´administració i lloguers. M´encanta fer esport i activitats a l´aire lliure.

Montserrat Rius Soteras

Responsable del Dept. d'administracions i gestió econòmica

Montserrat Rius Soteras

Responsable del Dept. d'administracions i gestió econòmica

Sóc la Montse, responsable del departament d'administració i gestió econòmica de  l'empresa i sóc una persona activa, dinàmica i alegre, responsable i disposada sempre a ajudar. Per mi una de les coses més importants és tenir a prop als meus i gaudir d'ells, viure cada minut i segon i compartir vivències, així que el meu temps lliure el dedico principalment a fer vàries activitats i estar amb la meva gent i amb la família.

Emilia Martil Gomez

Assessora Comercial

Emilia Martil Gomez

Assessora Comercial

Vols que t’ajudi a trobar el que busques?

Sóc l’Emi, visc a Argençola i formo part de l’equip de Finques Rambles, exercint d’assessora comercial. La meva formació i trajectòria professional en el sector de la construcció, m’han donat l’experiència per poder ajudar-vos en l’aspecte més tècnic dels immobles. Els estudis de disseny gràfic us ajudaran a tenir la visió més artística. Aquesta combinació la complemento amb la constant negociació amb la meva nena de tres anys, aquesta batalla diària, em dóna paciència, seguretat i força, per buscar-vos la millor oferta, oportunitat i lluitar pels vostres interessos. La passió per fer les coses és un regal, i serà un regal per mi poder acompanyar-vos en el procés de compra o venda del vostre immoble.  Jo estic a punt, voleu que us acompanyi?

Cristina Ferrer Gèrico

Assessora Comercial

Cristina Ferrer Gèrico

Assessora Comercial

Veterana en el sector immobiliari, per qui encara no em conegui, sóc la Cristina Ferrer, una apassionada de la meva feina. Gràcies a tots els anys que porto com a Assessora Comercial, el que em quedaria de totes les vivències és amb la quantitat i qualitat d'amics que he pogut fer en aquest temps. Davant d'una casa, d'un pis, hi ha les persones, les quals per mi són el més important de la meva feina. Unes de les coses que més m'agrada és la relació amb la gent, per això sempre he estat molt lligada al món associatiu del meu poble, Montbui. M'agrada viatjar amb els meus i sobretot fer de mare de la Carola. Vols ser tu un futur amic?

Lia Llaràs Muñoz

Assessora comercial

Lia Llaràs Muñoz

Assessora comercial

Sóc la Lia i sóc comercial de vendes. La meva tasca a l'empresa és ajudar a les famílies a comprar i a vendre les seves cases. Sóc de Vilanova i a Geltrú i ja fa cinc anys que vaig venir a viure a Igualada. Us preguntareu que fa una noia de Vilanova a Igualada, doncs l'amor... em vaig enamorar d'un igualadí que em va acabar arrossegant a Igualada i la meva sorpresa va venir quan també em vaig enamorar de la ciutat i de la gent que hi viu.

Som cinc a casa: el Carles, jo i tres bèsties (dos gossos i un gat) així que mai ens avorrim. Sempre que podem marxem "por ahí" amb la furgo i el Luffy i la Nami sempre venen amb nosaltres.

Èrika Gallardo Costa

Assessora comercial

Èrika Gallardo Costa

Assessora comercial

Sóc l'Èrika, mare del Pol i de l'Abril i una persona alegre i optimista per defecte. M'encanta conèixer i tractar amb un públic divers i nodrir-me de les seves experiències. Tenir l'oportunitat de formar part d'aquest gran equip és com un regal i aquí estic per saber de tu, per saber com trobar el teu niu, t'ajudaré amb treball i franquesa a no posar-te límits caminant, si el que vols és volar. 

Josep Pulido

Responsable Dept. de lloguers

Josep Pulido

Responsable Dept. de lloguers

Sóc el Josep i quan no estic amb la família, passejant el meu gos, fent ioga, escoltant música, llegint o fent esport, em dedico a portar la gestió entre propietaris i inquilins al departament de Lloguers. Sóc perit judicial immobiliari, diplomat com intermediari d’edificacions i diplomat en gestió de la propietat immobiliària. Estic per ajudar-te en tot allò que tingui a veure amb lloguers d'habitatges i compra, venda o lloguers de locals i naus industrials.

Maite Alamillo Agramunt

Comunicació i Màrqueting

Maite Alamillo Agramunt

Comunicació i Màrqueting

Em dic Maite, sóc graduada en Periodisme i porto la comunicació, el màrqueting i la recepció de l’empresa. Em considero una persona tímida, detallista, curiosa i sempre disposada a aprendre coses noves. En el meu temps lliure m'agrada llegir (em vaig enganxar a la lectura amb Harry Potter), escoltar música, veure pel·lícules i viatjar i m’encanten els animals. El meu somni és poder viatjar pel món amb furgoneta.

Cristina Martín Mota

Dept. d'administracions

Cristina Martín Mota

Dept. d'administracions

Em dic Cristina, formo part del departament administratiu de l'empresa. Les meves passions són la fotografia, la natura i els animals i si puc arreplegar les tres coses a la vegada, millor que millor!


Em considero una persona empàtica, honesta, alegre i respectuosa. Sempre tinc en ment aquestes paraules: "definir-se, és limitar-se" que em serveix per recordar que sempre estem en constant aprenentatge i creixement, buscant ser millor persona!

Marian Crespo Blanco

Dept. d'administracions

Marian Crespo Blanco

Dept. d'administracions

Em dic Marian, sóc Tècnica Superior en Administració i Finances i Graduada en Administració i Direcció d'Empreses, i estic al Departament d'Administracions.


Em considero una persona treballadora, organitzada i responsable.