Avantatges de comprar obra nova o segona mà

Avantatges de comprar obra nova o segona mà

Por finques el

Comprar una propietat és una gran decisió, i escollir entre un habitatge d’obra nova o un de segona mà té implicacions importants. L'elecció depèn de les necessitats i prioritats de cada u, per això és important analitzar detingudament els avantatges de comprar un habitatge nou o de segona mà.

 

Avantatges de l'obra nova:

 

  1. Estrena: Tot és nou, des de les instal·lacions fins als acabats, la cuidada selecció de materials, la tecnologia integrada, entre altres, t’evitaran reformes i reparacions a curt termini. A més, tens la garantia del constructor.

 

  1. Eficiència energètica: Les noves construccions solen ser més eficients energèticament i ofereixen un menor consum, que es tradueix en estalvi a llarg termini en les factures dels subministraments com l’aigua i llum.

 

  1. Personalització: En algunes obres noves pots personalitzar la teva llar des del principi, des dels acabats fins als dissenys, distribucions,… sobretot si es tracta d'una compra sobre plànol.

 

Avantatges de l’habitatge de segona mà:

 

  1. Preu més baix: Són generalment més assequibles i poden permetre un millor accés a una llar més gran. Així i tot, has de tenir en compte que potser has de realitzar reformes.

 

  1. Ubicació: Moltes vegades es troben en barris consolidats amb tots els serveis i pots identificar el veïnat ja establert.

 

  1. Entrada immediata: Normalment, en el moment de la formalització del contracte de compravenda, ja pots instal·lar-te.

 

La decisió dependrà de les teves preferències personals, necessitats i objectius financers. És crucial considerar aquests factors abans de prendre una decisió.

 

Vols que t’assessorem en la tria del que més et pot interessar?

A Finques Rambles tenim propostes per a les dues opcions. Vine’ns a veure i t’ho expliquem!