Com incorporar l'estil bohemi a la decoració de casa teva

Com incorporar l'estil bohemi a la decoració de casa teva

Por finques el

Si estàs buscant donar-li un toc bohemi a la decoració de casa teva, hi ha diverses maneres de fer-ho. L´estil bohemi es caracteritza per ser relaxat, informal i ple de textures i patrons. A Finques Rambles et deixem algunes idees per incorporar aquest estil a casa teva.

 

Colors càlids i naturals: tria colors càlids i naturals com el marró, beix, verd oliva i tons terracota, per donar un toc especial pots incloure colors vius com el vermell, groc, turquesa i rosa.

Textures: inclou textures diferents en la decoració de casa teva. Pots utilitzar teles com el cotó, lli, seda i vellut, així com també materials com la fusta, vímet, cuir i fibres naturals.

Patrons: utilitza patrons com el paisley, estampats florals, geomètrics, tribals, i ètnics, no tinguis por de barrejar i combinar diferents patrons.

Decoració de parets: penja tapissos, catifes, miralls i quadres a les parets per afegir personalitat a casa teva.

Il·luminació: utilitza llums suaus i càlides, com llums de peu, espelmes i garlandes de llums.

Mobles: tria mobles d'estil vintage i antics, així com mobles de fusta tallada i amb detalls.

Accessoris: inclou accessoris com coixins, mantes, cortines i catifes per afegir un toc de color i textura. També pots utilitzar objectes decoratius com gerros, testos, i estàtues.

Plantes: afegeix plantes i flors a casa teva per donar-li un toc fresc i natural.

Decoració ètnica: utilitza elements decoratius d'altres cultures com ara coixins, catifes, tèxtils i objectes d'art.

Combinacions: combina diferents elements i textures a casa teva per crear un ambient bohemi i relaxat.

 

Recordeu que l'estil bohemi es tracta d'unir elements diversos per crear un ambient acollidor i personal, per això, no tingueu por d'experimentar amb diferents colors, patrons i textures per crear un espai que reflecteixi el vostre estil i personalitat.