La teva immobiliària de referència a l'Anoia

Consells per planificar la reforma de casa teva

Segur que alguna vegada t’has plantejat reformar casa teva però potser no saps ben bé què fer o per on començar. I és que una reforma pot ser molt estressant si no la tens ben planificada i organitzada. Per això, et donem uns quants consells per planificar la reforma de casa teva i aconseguir que sigui un èxit.

 

    • Defineix les teves necessitats. Abans de començar, has de tenir clar quines són les teves necessitats i què vols fer exactament. Planteja’t què t’agradaria fer i si realment i objectivament són reformes necessàries. És important que deixis un temps de reflexió i no prenguis decisions precipitades.
      Normalment, les estances que més es reformen són la cuina i el bany, ja que són les que tenen més desgast i el seu disseny queda desactualitzat més ràpidament.

 

    • Busca un bon professional. En qualsevol compra és important comparar per trobar el millor professional i el millor preu. És millor que tinguis diferents propostes per poder decidir quina s’ajusta més als teus interessos (qualitats dels materials, temps d’execució, etc.) i pressupost. Intenta demanar opinions i referències per trobar un bon professional, que ens assessorarà sempre i ens donarà idees i solucions per la nostra reforma.

 

    • Permisos. Segons el tipus de reforma que vulguis fer, hauràs de demanar una llicència d’obres. No demanar-los pot endarrerir la reforma i, fins i tot, pot comportar una multa.

 

    • Pressupost tancat. Demana sempre als professionals amb qui treballis un pressupost tancat, que inclogui tot el que vols fer en la reforma. No fer-ho pot fer que el cost final acabi sent més elevat del que inicialment volíem o, fins i tot, que ens quedem amb la reforma a mig fer al no tenir diners per acabar-la. Cal tenir en compte totes les despeses (llicències i taxes, contenidors, transports, etc.).

 

    • Signa un contracte. Et recomanem signar un contracte amb l’empresa que ens faci la reforma on constin les dades de l’empresa i les dels propietaris, el preu, la forma de pagament, les qualitats dels materials, la data d’entrega de l’obra i les garanties (per exemple, les penalitzacions per endarreriments en l’obra). Així, ens evitarem malentesos i problemes.

 

  • Programa la reforma. Les reformes necessiten temps i, a vegades, surten imprevistos que poden fer que s’allarguin més del previst. Per això, és important planificar bé els temps i, si necessites tenir-la acabada abans d’una data en concret, programar-la amb temps i deixar una mica de marge per si sorgís algun imprevist.

Comparar listados

Comparar