Decoració d'estil mediterrani per casa teva

Decoració d'estil mediterrani per casa teva

Por finques el

 

La decoració d'estil mediterrani s'ha convertit en una de les més populars durant els últims anys, especialment en els països mediterranis i zones costaneres. Es tracta d'un estil decoratiu molt senzill, fresc i natural. És molt fàcil decorar casa teva amb aquest estil! Vols donar un canvi a la teva llar? Et donem unes quantes pautes per aconseguir-ho fent servir l'estil mediterrani.

 

Blanc i blau. Els colors protagonistes d'aquest estil són el blanc i el blau, en tots els seus tons, que trobarem a tot arreu: parets, bigues, finestres, tèxtils i decoració. Els pots acompanyar amb colors neutres i tonalitats terra, que aportin calidesa, com el beix. I no t'oblidis de donar un toc de color verd amb les plantes.

 

Materials naturals. Les fibres vegetals com el vímet, els teixits com el cotó o el lli i els materials naturals, com la fusta o la pedra, seran els elements principals d'aquesta decoració. A la terrassa o jardí pots posar cadires de vímet amb coixins de cotó i, a dins de casa, complementar els mobles de fusta o de fusta blanca amb elements decoratius de vímet, com làmpares, torretes, cistells... i catifes de fibres naturals.

 

Terres hidràulics o de pedra. Són els més típics en aquest estil decoratiu i segueixen la línia de colors clars i naturals, com el blanc, el beix o el gris clar.

 

Mar. Incloure elements marítims en la decoració acabarà de donar l'estil mediterrani a la decoració de casa teva. Pots posar algun quadre del mar o la platja, ampolles de vidre de color blau o transparent amb sorra i petxines, estrelles de mar...

 

Decoració artesanal. La decoració artesanal i tradicional és molt important en aquest estil. Pots fer servir elements artesans i rústics i elements decoratius de fusta reciclada o de ceràmica. Recorda no recarregar massa l'ambient ni fer servir molts elements o textures diferents, ja que es tracta d'un estil molt minimalista.