Decoració low cost pel teu pis de lloguer

Decoració low cost pel teu pis de lloguer

Por finques el

 

Viure en un pis de lloguer no implica no poder personalitzar-lo. No necessites fer obres ni canviar els mobles per decorar casa teva al teu gust i sense gastarte gaires diners. Et donem unes quantes idees perquè aportis el teu toc de personalitat al teu pis de lloguer:


-Vinils decoratius. Són adhesius de diferents formes, mides i colors creats amb un material plàstic molt resistent i durador. En trobaràs amb diferents imatges o frases. Es poden posar sobre qualsevol superfície llisa: parets, portes, mobles… Són molt senzills de col·locar, reutilitzables i econòmics. El dia que te’n cansis o que deixis el pis de lloguer, els podràs treure fàcilment i sense que quedi cap marca. Són una molt bona opció per decorar les parets del teu pis de manera original i sense haver de pintar.

 

-Quadres. Avui en dia hi ha diverses opcions per penjar quadres sense fer forats o també pots optar per posar-los sobre un moble. Hi ha moltes opcions: grans o petits, amb marc o sense, un de sol o un conjunt de diverses peces, fent composicions amb quadres de diferents mides o formes…

-Catifes. Donen calidesa, fan que les habitacions siguin més confortables i et poden servir per donar un toc de color o d’originalitat a qualsevol espai de la casa. En trobaràs de tots els estils, mides, materials i colors.

-Tèxtils. Amb un gest tan senzill com canviar les fundes dels coixins del sofà o posar-hi una manta nova aconseguiràs renovar la teva sala d’estar. Escull el seu color en funció de com tinguis decorada la sala o fer-los servir per donar un toc de color a un ambient neutre.

 

-Plantes. Les plantes d’interior donaran un toc de vida i color a casa teva. Prova de crear composicions de torretes amb cactus de diferents mides: són barats i estan molt de moda.