Els millors consells per estalviar energia a casa teva

Els millors consells per estalviar energia a casa teva

Por finques el

L'estalvi d'energia s'ha convertit en una prioritat no només a nivell empresarial, sinó també en l'àmbit de la llar. I és que no només serveix per ajudar el medi ambient, sinó que es poden estalviar molts diners a les factures si segueixes aquests consells que et presentem des de Finques Rambles.

 

Utilitza bombetes LED

Les bombetes LED consumeixen menys energia que les bombetes tradicionals incandescents i tenen una vida útil més llarga. Reemplaça totes les bombetes de la teva llar per LED, que encara que a priori sigui una mica costós, servirà per reduir el consum d'energia.

 

Aprofita la llum natural

Mantingues les cortines i persianes obertes durant el dia per aprofitar la llum natural i reduir la necessitat de llum artificial. Ubica els teus espais de treball i àrees de més activitat a prop de finestres per aprofitar al màxim la llum del dia.

 

Utilitza cortines o persianes tèrmiques

Les cortines o persianes tèrmiques et poden ajudar a mantenir la teva llar fresca a l'estiu i càlid a l'hivern en bloquejar el pas de la calor o el fred de l'exterior.

 

Apaga els electrodomèstics quan no els facis servir

Els electrodomèstics continuen consumint energia quan estan en espera. Apaga completament els electrodomèstics quan no els utilitzis o utilitza endolls amb interruptors per apagar diversos aparells alhora.

 

Ajusta la temperatura del teu termòstat

Ajusteu la temperatura del vostre termòstat a l'hivern a una temperatura confortable i a l'estiu a una temperatura més alta. Això us ajudarà a reduir el consum d'energia del vostre sistema de calefacció i aire condicionat.

 

Segella les filtracions d'aire

Les filtracions d'aire a les portes i finestres poden causar pèrdua d'energia i augmentar els costos de calefacció i d'aire condicionat. Segella les àrees on hi hagi filtracions d'aire amb rivets o segelladors per reduir la pèrdua d'energia.

 

Utilitza electrodomèstics eficients

En triar nous electrodomèstics, cerca aquells que siguin energèticament eficients, amb qualificació A++. Aquests electrodomèstics consumeixen menys energia i et poden ajudar a reduir les factures d'energia a llarg termini.

 

Utilitza la rentadora i el rentaplats amb càrrega completa

Utilitza la rentadora i el rentaplats amb càrrega completa per aprofitar-ne al màxim la capacitat i reduir la quantitat de cicles de rentat necessaris. A més, utilitza programes de rentat en fred per estalviar energia a la rentadora.

 

Aquests són alguns consells simples que pots seguir per estalviar energia a casa teva. A més d'ajudar el medi ambient, també pots reduir els costos d'energia i contribuir a una llar més eficient i sostenible.