Idees per renovar el teu bany sense fer una gran reforma

Idees per renovar el teu bany sense fer una gran reforma

Por finques el

 

Estàs cansat del teu bany però no vols o no pots reformar-lo completament? Et donem unes quantes idees per poder-lo renovar i donar-li un aire més actual sense gastar-te molts diners ni fer una gran reforma. 

 

  • Pintar les rajoles. Avui en dia ja no cal picar les rajoles i posar-ne de noves per tenir un bany diferent, ja que existeixen una gran varietat de pintures per rajoles. Només els hauràs de netejar bé, reparar els desperfectes (com algun forat o esquerda) si en tenen i pintar-los amb una pintura específica.

 

  • Canviar la banyera per una dutxa. Només fent aquest canvi, el teu bany es veurà completament diferent i guanyaràs espai, seguretat i comoditat. A més, la neteja serà més senzilla. No és una reforma molt gran ni costosa i en un parell de dies tindràs el teu bany com nou. 

 

  • Canviar el terra. Posar rajoles viníliques adhesives a sobre el terra antic és un dels canvis que pots fer que marcaran la diferència sense ser gens cars. Les pots trobar en molts acabats diferents: llises, de diferents colors, imitant fusta o rajoles hidràuliques, etc. i són molt senzilles i ràpides de col·locar. 

 

  • Canviar el moble del lavabo. El moble on hi ha la pica del lavabo és un dels grans protagonistes d’un bany. Canviar-lo per un de més modern, dels que no porta la pica encastada, per exemple, pot fer que el teu bany es vegi molt diferent i, si no vols canviar-lo, sempre pots pintar el que ja tens per donar-li un altre aire. 

 

  • Canviar els sanitaris. Canviar el vàter per un de línies més modernes també li pot donar un canvi al teu bany per pocs diners. També et pots plantejar treure el bidet, si no el fas servir, i això et deixarà més espai per poder posar algun moble extra.

 

  • Petits canvis. Petits detalls com canviar els tèxtils o els accessoris (la sabonera, el pot pels raspalls de dents…) o canviar les aixetes o el mirall també poden fer que el teu bany es vegi diferent sense fer cap mena de reforma.