Renova el teu habitatge sense fer obres

Renova el teu habitatge sense fer obres

Por finques el

No cal fer una gran obra ni comptar amb un gran pressupost per donar-li un nou toc al teu habitatge, hi ha formes low cost de canviar alguns elements i que aconsegueixi un aspecte completament renovat.

A Finques Rambles us expliquem com renovar el vostre habitatge sense fer obres.

Fer canvis en un habitatge implica millorar el nostre benestar, ja que la decoració i la il·luminació, així com la distribució influeixen, no sols en el dia a dia sinó en com ens sentim dins de casa nostra. Aquestes són algunes reformes que pots fer sense obres i que poden ajudar a millorar la seva imatge.

Redistribuir els mobles

Moltes vegades és tan senzill com canviar la distribució dels mobles, que potser en un principi ens semblés la millor però que amb el pas del temps, veiem que les nostres necessitats han canviat i per tant, es pot canviar la distribució mantenint la coherència estètica .

Espais diàfans

Aconseguir espais diàfans sense gaire obra és fàcil llençant alguns envans o incloure portes corredisses que serveixin per aprofitar l'espai. També podem utilitzar elements divisoris sense obres, com ara paravents o panells japonesos que ajudin a separar espais i ambients.

Atreure l'atenció a una paret

Escollir una paret d'alguna estança que ens sembli interessant i decorar-la amb un paper pintat o amb vinil pot ajudar a canviar l'aspecte d'un habitatge. Incloure un jardí vertical pot ser una altra alternativa i una de les tendències de decoració més demandades. En el cas dels banys o la cuina es pot fer el canvi amb pintura per a rajoles.

Canviar les portes

Es poden fer servir les mateixes portes però amb una mà de pintura i decapant-les per poder canviar l'estil del nostre habitatge, aquest canvi també es pot aplicar als mobles del bany o de la cuina.

Renovar el terra

Per no realitzar grans obres es pot utilitzar vinils o posar parquet, si el terra està en bon estat, sempre es poden col·locar catifes i afegir tèxtils per donar-li un nou aire a casa teva.