T'estàs plantejant comprar el teu primer habitatge? Descobreix la nova ajuda que et beneficia

T'estàs plantejant comprar el teu primer habitatge? Descobreix la nova ajuda que et beneficia

Por finques el

 

El Govern Espanyol ha aprovat una mesura per a recolzar els joves i les famílies en el seu camí cap a la propietat del seu primer habitatge.

Amb la recent aprovació d'avals del 20% de la hipoteca de l’habitatge habitual, destinats a joves de fins a 35 anys i famílies amb menors, les opcions per a comprar el primer habitatge s'amplien. Si els teus ingressos anuals no superen els 37.800 euros, aquesta mesura està especialment dissenyada per a tu, augmenta significativament la teva capacitat d'adquirir un habitatge a través de condicions de préstec més accessibles.

 

Des de Finques Rambles et volem donar tres consells pràctics perquè puguis aprofitar al màxim aquesta oportunitat:

 

Primer) Avalua les teves Necessitats: Abans d'aventurar-te en la cerca, defineix què és el que busques a la teva futura llar. Considera la ubicació, la mida i les característiques específiques que vols.

 

Segon) Estableix un Pressupost Realista: Comprèn les teves finances per determinar quant pots invertir sense comprometre el teu estil de vida. Recorda incloure al teu pressupost els possibles beneficis de la nova ajuda.

 

Tercer) Investiga el Mercat: Des de Finques Rambles t’ho volem posar fàcil i posem a la teva disposició un cercador i el nostre equip el qual trobarà la millor opció adaptada a les teves necessitats. Això et prepararà millor per prendre decisions informades.

 

Amb tota aquesta informació, si estàs pensant en comprar el teu primer habitatge i vols aprofitar al màxim la nova mesura, a Finques Rambles som aquí per a informar-te i acompanyar-te a cada pas. Contacta amb nosaltres i, sense cap compromís, facilitarem el teu camí cap a la compra del teu primer habitatge!